14 Aralık 2011 Çarşamba

Pratik bilgiler

                                                              Pratik Havuç Önerisi
YEMEKLİK DOĞRUYORUZ

Ben yaz kış havuç aldığımda mutlaka acil durumlar için doğranmış şekilde difrize kaldırırım hem çok pratik hemde tadında en ufak bir değişiklik olmuyor.. Örneğin bezelye ,yeşil mercimek ,barbunya gibi yemekleri pişirirken her daim havucum hazır... 



BUZDOLABI POŞETİNE...

 Pratik Sarımsak Önerisi

İLK ÖNCE KAYNAR SUDA BEKLETELİM
 Her defasında sarımsak ile uğraşmaktansa veya beklemekten içleri boşalıp ziyan olmasındansa aldığınız gibi kaynar suya koyun ve kendiliğinden soyulduğunu görüceksiniz sonra buzdolabı poşetine ve doğruca difrize beni 5 -6  baş sarımsak epey idare ediyor...





                                                            

HİÇ UĞRAŞMADAN AYIKLANDIĞINI GÖRÜCEKSİNİZ

BUZDOLABI POŞETİNE ...





Hiç yorum yok: