Çilli Prenses |
- 3 yumurta
- 1 çay bardağı toz şeker
- 1 çay bardagı irmik
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı haşhaş
- 1 paket kabartma tozu
- 2 çay bardagı un
- 2,5 su bardağı su
- 1 su bardağı şeker
- 1 kg süt
- 2 fincan un
- 2 fincan şeker
- 1 paket vanilya
- 1 paket krem şanti
- 1 fincan buğday veya mısır nişastası..
Öncelıkle serbetı bı tasıp kaynatıp sogutuyoruz kek malzemelerını çırpıp yaglanmış buyuk boy borcama dokup 180 derecede pısırıyoruz pişen keke serbetı dokuyoruz muhallebıye vanılya ve krem santı harıç dıger malzemelerı cırpıp pısırıyoruz katılasınca vanılysını ve krem santıyı toz olarak dokuyoruz uzerı goz goz olunca kapıyoruz ve mikserle çırpıyoruz.
Çilli Prenses |
Serpil
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder